2023 Kargo Ücretleri - E Ticaret Sitesi - E-Ticaret Çözümleri - Akıllı Ticaret
0850 455 1 789

2023 Kargo Ücretleri

2023 Kargo Ücretleri
Kargo ücretleri; kargo firmaları ve pazaryerlerine göre farklılık gösterebilmektedir. Kargonun gideceği adres ve ürün ağırlığı gibi faktörler fiyatları etkileyebilmektedir. Bu yazımızda; 2023 yılında Ptt, Aras, Mng, Yurtiçi ve Sendeo gibi kargo firmalarının uyguladığı gönderim ücretleri hakkında bilgi veriyoruz.

Yurtiçi Kargo Ücretleri
Yurtiçi Kargo'nun sunduğu hizmetler arasında şehir içi ve şehirlerarası kargo taşımacılığı, adresten alım ve adrese teslim hizmetleri, özel hizmetler, sms bilgilendirme hizmetleri, yurtdışı kargo hizmetleri, kobi hizmetleri, paketleme hizmetleri, kurumsal çözümler gibi birçok çeşit bulunmaktadır.

Yurtiçi Kargo, e-ticaret yaparken tercih edebileceğiniz kargo firmalarından bir tanesidir. Eğer genel anlamda gönderim ücretlerinin ne kadar olduğunu merak ediyorsanız “2023 Yurtiçi Kargo Taşıma Fiyatları” şu şekildedir:


PTT Kargo Ücretleri
PTT Kargo, müşterilerinize ürünleri gönderirken tercih edebileceğiniz kargo firmalarından bir tanesidir. “2023 Ptt Kargo Fiyatlandırması” şu şekildedir:

 
Ancak, fiyatların değişkenlik gösterebileceği unutulmamalıdır. Güncel fiyatları öğrenmek istiyorsanız, web sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

Sürat Kargo Ücretleri
Sürat Kargo, e-ticaret yapmayı düşünenlerin gerçekleştirebileceği seçenekler arasındadır. “2023 Sürat Kargo Ücretleri” şu şekildedir:

2023 MNG Kargo Ücretleri
MNG Kargo'nun 2023 yılında uygulayacağı gönderim ücretleri hakkında bilgi vermek istiyoruz. MNG Kargo'nun sunduğu hizmetler arasında şehir içi ve şehirlerarası kargo taşımacılığı, adresten alım ve adrese teslim hizmetleri, özel hizmetler, sms bilgilendirme hizmetleri, yurtdışı kargo hizmetleri, kobi hizmetleri, paketleme hizmetleri, kurumsal çözümler gibi birçok seçenek bulunmaktadır.

MNG Kargo'nun 2023 yılında uygulayacağı standart fiyat listesine göre, şehir içi dosya, evrak kargoları için 15 TL, 600 km uzaklığa kadar 30 TL ücret alınacaktır. Ağırlık olarak daha fazla olan kargolar için ise; şehir içi 22 TL, 600 km uzaklığa kadar 43 TL, 21-30 kg arası 91 TL, 600 km kadar çevreye taşımacılık için 190 TL ücret alınacaktır.



2023 Sendeo Kargo Ücretleri
Sendeo firması, Türkiye'nin 81 ilinde 1500'den fazla teslimat noktasıyla hizmet veren bir kargo firmasıdır. Sendeo'nun standart fiyat listesi, 01 Ocak 2023 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Bu fiyat listesine göre, Sendeo' nun sunduğu kargo hizmetleri ve ücretlendirmesi şu şekildedir:
Sendeo firmasının standart fiyat listesinde yer alan diğer hizmetler ise şunlardır:
- Adresten Alım: müşterilerinin belirttiği adresten kargolarını alarak teslimat noktasına götürme hizmeti bulunmaktadır.
- Adrese Teslim: Sendeo firmasının aldığı kargoları müşterilerinin belirttiği adrese götürür. Bu hizmet için ek bir ücret alınmamaktadır.
- Kapıda Ödeme: Sendeo, müşterilerinin gönderdiği kargoların ücretini alıcıdan tahsil ederek göndericiye aktarır. Bu hizmet için %2 komisyon alınmaktadır.
- Sigorta: Sendeo, müşterilerinin gönderdiği kargoların değerini sigortalamaktadır. Bu hizmet için %0,5 sigorta primi alınmaktadır.

Sendeo firmasının standart fiyat listesinde yer alan tüm fiyatlara Evrensel Posta Hizmeti katkı payı (%2,35) ve idari ücret dahil değildir ve KDV (%18) de hariçtir.
Sendeo firmasının 2023 kargo ücretleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

2023 Aras Kargo Ücretleri
Aras Kargo, Türkiye'nin en yaygın ve en yenilikçi kargo şirketlerinden biri olarak, müşterilerine çeşitli hizmet seçenekleri sunmaktadır. Aras Kargo'nun sunduğu hizmetler arasında Aras Günaydın, Aras Uçak, Aras Gün içi, Aras Yurtdışı, Aras Geri Dönüşlü ve Aras Tahsilatlı olmak üzere toplamda 6 farklı gönderim seçeneği bulunmaktadır.

Aras Kargo'nun 2023 yılında uygulayacağı standart fiyat listesine göre; şehir içi dosya, evrak kargoları için 16 TL, 600 km uzaklığa kadar 32 TL ücret alınacaktır. Ağırlık olarak daha fazla olan kargolar için ise şehir içi 24 TL, 600 km uzaklığa kadar 48 TL, 21-30 kg arası **100 TL, 600 km kadar 210 TL ücret alınmaktadır.

Aras Kargo'nun sunduğu hizmetler ve kargo ücretlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Profesyonel İpucu: E-ticaret siteleri yeni kurulmuşsa, uygun fiyatlı gönderim için kargo firmaları ile iletişime geçilmesi oldukça önemlidir. Kargo firmalarının farklı teklifler yapabileceğinin farkında olarak firmanıza uygun olanın seçilmesi önerilmektedir. Güncel fiyatların takip edilmesi gerektiği unutulmamalıdır.

Sen de hemen E-ticarete başla